17.03.2020

Zaradi trenutnih razmer ter zaprte maloprodajne trgovine, smo se odločili da vam ponudimo 15% popust na vsa spletna naročila zračnega orožja (Gamo, Kral, Crosman, Artemis, Sig Sauer, ZVS, Daisy) ter vsega plašilnega orožja iz zaloge.

 

Plačevanje z odkupnino je trenutno zaradi virusa omejeno in odsvetovano, zato pri spletnem naročilu izberite način plačila nakazilo na trr ali plačilo s kreditno kartico, mi pa vam sporočimo višino zneska za plačilo s popustom.

 

Prav tako je poštnina BREZPLAČNA za naročila nad 20 eur (pri nakupu izberite osebni prevzem v Novem mestu da vam sistem ne zaračnuna poštnine, mi pa vam seveda naročilo pošljemo).

Zagotovite si svojo domačo zabavo in ostanite doma , predvsem pa ostanite zdravi. Skupaj bomo zmagali!

16.03.2020

Cenjene stranke obveščamo da je na podlagi uradnega lista RS, št. 25/2020 , z namenom preprečitve širjenja COVID-19 virusa, orožarna Rojal do nadaljnega zaprta za fizične stranke.

 

Predlagamo da vaše naročilo opravite preko naše spletne strani, saj le ta še vedno pošiljamo po pošti, prav tako pa vam nudimo tudi BREZPLAČNO poštnino za vsa naročila nad 20 eur.

(pri nakupu izberite osebni prevzem v Novem mestu da vam sistem ne zaračuna) poštnine, mi pa vam seveda naročilo pošljemo)

 

Vaša naročila preko spleta bodo obravnavana prioritetno in bodo praviloma dostavljena naslednji delovni dan. #ostanidoma & Ostanite zdravi!29.01.2020

 

Cenjene stranke ter partnerje obveščamo da bo naša trgovina v mesecu februarju odprta

Pon-Pet od 8-17h.

Po februarju pa se zopet vračamo na običajni delovni čas. Hvala za razumevanje in se vidimo! :)

 

Registracija uporabnika


Uporabniški podatki
Država