Zgodovina podjetja
07.04.2023

Dobrodošli na spletnem mestu trgovine Rojal!

 

Podjetje Rojal, Avbar Tomo s.p. je nastalo leta 1995 z namenom, da se končnemu uporabniku zagotovijo kvalitetni proizvodi svetovno znanih in prodajno najuspešnejših znamk iz sveta športnega in lovskega orožja, dodatkov za orožja, streliva, optike in namerilnih naprav, lovskega pribora kot so noži, razna orodja, torbe in oblačila, ter drugih izdelkov, ki se nam zdijo kot nepogrešljivi del lovskega kakor tudi športnega sveta.

 

Z željo po konkurenčnosti in široki ponudbi se je pričel lov na proizvajalce, ki so v svetovnem merilu nudili zajeten spekter ponudbe po izjemno konkurenčnih in dostopnih cenah.

 

Naša prednost je zrastla v tem, da nismo odvisni od določenega, pogosto samo enega evropskega ali svetovnega distributerja, ampak smo neodvisni zastopniki in distributerji uglednih proizvajalcev ter kupujemo izključno samo izdelke, ki so vrhunske kvalitete in imajo odlične prodajne rezultate po celem svetu!

 

Do danes nam je uspelo priti dlje kot smo si sprva zamislili. Postali smo slovenski glasnik velikih koncernov in proizvajalcev vrhunskih proizvodov izjemne kvalitete. Letno se udeležujemo mednarodnih orožarskih sejmov, kot je IWA v Nemčiji, kjer črpamo novosti in strokovno znanje.

 

Prav zaradi vseh teh okoliščin in prizadevanj smo danes sposobni podpirati vse te proizvajalce, kakor tudi znanje naučeno skozi vsa ta leta, deliti z vami.

 

Vsekakor pa je izjemnega pomena podpora, ki jo nudimo našim strankam in si upamo trditi, da smo na tem področju brez konkurence. Ne samo, da smo z vami odkriti in pošteni, smo tudi preudarni glede kvalitete in se zavedamo, da nič ni 100%. Prav zaradi tega dejstva pregledamo vsak produkt in s tem zmanjšamo tveganje za reklamacijo. V kolikor pa do reklamacije pride jo ažurno rešimo ter poskrbimo, da so naše stranke vedno zadovoljne.

 

Po vrhu vsega se v ozadju naše trgovine skriva prava delavnica, kjer je dovolj prostora za ustvarjanje, inovacije ter raziskave brez katerih enostavno ne gre. V naši poslovalnici lahko popravimo praktično vse ali pa proizvedemo karkoli potrebujemo. Lahko bi rekli, da smo pravi mojstri obdelovanja kovin, celo do takšne meje, da nam izdelava preciznih pušk ne bi povzročala težav.

 

Iz meseca v mesec povečujemo ponudbo ter širimo zavest o varni in konstruktivni uporabi orožja skozi organizacijo raznih srečanj in tekmovanj, ki jih z veseljem imenujemo kar pikniki, saj se vedno najde kaj dobrega za pod zob.

 

V kolikor vas pot zanese skozi Novo mesto, ste vljudno vabljeni v naši trgovini, kjer boste iz prve roke izvedeli željene informacije, ki so plod nenehnega iskanja in izpopolnjevanja znanja, ki ga radi delimo.

 

Vedno poskrbimo, da ste v družbi prijaznega kolektiva.

 

Se vidimo!

 

Team Rojal

Registracija uporabnika


Uporabniški podatki
Država