Načini plačila

V Rojal Armory ponujamo priročne in varne načine plačila."

za zagotovitev gladkega procesa transakcije za naše stranke. Razumemo pomen prilagodljivosti in izbire pri plačilih, in veseli nas, da vam ponujamo naslednje možnosti.

Bančno nakazilo

Brezplačno

Varno plačilo s kreditno kartico

Brezplačno

1. Neposreden bančni prenos

Z možnostjo neposrednega bančnega prenosa lahko plačilo izvedete neposredno iz svojega bančnega računa. Ta metoda je brezplačna in običajno traja 1-2 delovna dneva, da postane transakcija vidna. Po oddaji naročila boste prejeli e-pošto s podrobnostmi za izvedno nakazila. Poskrbite, da boste med prenosom navedli svojo številko naročila kot namen, da nam boste pomagali hitro prepoznati in obdelati vaše plačilo.

Bank Details

IBAN:

SI56 6100 0001 0742 612

SWIFT/BIC:

HDELSI22

Beneficiary name:

Rojal Novo mesto d.o.o.

Beneficiary address:

Ljubljanska cesta 26, 8000 Novo mesto, Slovenia

Bank name:

Delavska hranilnica d. d. Ljubljana

Bank address:

Miklošičeva 5, 1000 Ljubljana, Slovenia

2. Kreditna kartica

Naša možnost plačila s kreditno kartico omogoča takojšnje in brezskrbne transakcije. Sprejemamo glavne kreditne kartice, vključno z Visa, Mastercard in drugimi. Ko izberete to metodo, lahko varno vnesete podatke o kartici med postopkom nakupa. Bodite prepričani, da se vaši plačilni podatki obravnavajo z najvišjimi varnostnimi ukrepi za zaščito vaše zasebnosti in preprečitev nepooblaščenega dostopa.

Za zagotovitev nemotenega plačilnega doživetja uporabljamo dvostopenjski postopek pri plačilih s kreditnimi karticami. Sprva se znesek naročila začasno zamrzne na vaši kartici ob oddaji naročila. Ko so vaši izdelki pripravljeni in odposlani, se plačilo zaključi, in ustrezen znesek se odtegne z vaše kartice. Ob dostavi boste prejeli račun po e-pošti za sledenje vašemu nakupu.

Oprostitev DDV (VAT Exemption)

Če imate veljavno DDV-identifikacijsko številko (VAT ID), jo lahko vnesete v svojih nastavitvah profila na naši spletni strani. S tem zagotovite, da se DDV (davek na dodano vrednost) samodejno odstrani iz vaših nakupov, kar omogoča brezhiben postopek za naše poslovne stranke. Ta funkcija pomaga poenostaviti transakcije za stranke, ki so upravičene do oprostitve DDV.

Prednost dajemo varnosti, priročnosti in prožnosti naših načinov plačila, da zagotovimo vaše zadovoljstvo. Če imate kakršna koli vprašanja ali potrebujete pomoč pri plačilih, je naša predana ekipa za podporo strankam vedno pripravljena pomagati.

Prosimo, upoštevajte, da so vse zgoraj navedene informacije o plačilih in postopkih podvržene našim politikam zasebnosti in varnosti, ki so zasnovane za zaščito vaših podatkov in ohranitev vaših interesov skozi celoten postopek plačila.

Račun in potrditev naročila

Po odpremi vašega naročila vam bomo poslali e-poštno obvestilo s fakturo za vaš nakup. Ta faktura bo vsebovala podroben razčlenitev predmetov, ki ste jih naročili, vključno z morebitnimi davki, stroški pošiljanja in popusti. Prepričajte se, da redno preverjate svojo e-pošto, vključno z mapo za nezaželeno pošto, da boste prejeli in spremljali svojo fakturo.

Razlage za SEPA, IBAN in BIC

Da bi vam zagotovili jasno razumevanje nekaterih izrazov v zvezi s bančnimi nakazili, so tukaj razlage za SEPA, IBAN in BIC:

  1. SEPA (Single Euro Payments Area): SEPA je pobuda, ki omogoča hitre, varne in učinkovite bančne prenose v evrih med državami v Evropski uniji (EU) in Evropskem ekonomskem prostoru (EEP). Poenostavlja čezmejna plačila in omogoča nemotene transakcije med različnimi državami EU in EEP.

  2. IBAN (International Bank Account Number): IBAN je mednarodno priznan standard za identifikacijo bančnih računov. Sestavljen je iz edinstvenega alfanumeričnega kode, ki pomaga zagotoviti natančnost in varnost bančnih nakazil. IBAN vsebuje informacije, kot so državna koda, kontrolne številke in številka bančnega računa stranke.

  3. BIC (Bank Identifier Code): Poznan tudi kot SWIFT koda, je BIC mednarodno priznan bančni identifikacijski kodeks, uporabljen pri finančnih transakcijah. Sestavljen je iz edinstvenega alfanumeričnega kodeksa, ki identificira določeno banko. BIC kode se pogosto uporabljajo pri mednarodnih nakazilih za zagotovitev pravilne usmeritve sredstev.

Razumevanje teh izrazov vam bo pomagalo pri opravljanju neposrednih bančnih nakazil ali mednarodnih plačil.

Če imate kakršna koli dodatna vprašanja ali potrebujete pomoč v zvezi z računi, načini plačila ali drugačnimi vprašanji, se lahko vedno obrnete na našo ekipo za podporo strankam. Tukaj smo, da zagotovimo gladko in zadovoljivo izkušnjo nakupovanja za vas.