O nas

vodilna destinacija za vse vaše potrebe na področju streljanja

Dobrodošli v Rojal Armory

Prva izbira za vse vaše potrebe po streljanju, kjer se strast, strokovnost in brezprimerne storitve združijo. Naša pot se je začela z Avbar Tomovim skromnim hobijem izdelave lokov, ki se je kmalu prelevil v uspešno podjetje. Leta 1995 smo odprli svoja vrata kot majhna trgovina, specializirana za zračne puške, in se hitro uveljavili kot vodilni avtoriteta v Sloveniji.

Gonjeni s svojim neomajnim stremljenjem k odličnosti, smo skozi leta razširili svojo ponudbo, da bi zadostili širokemu naboru strelskega raznovrstja. Danes Rojal Armory ponosno stoji kot trgovina, kjer najdejo vse, od športnih strelcev, lovcev, ljubiteljev samoobrambe, varnostnih strokovnjakov do ljubiteljev hobijev. Ponosni smo na naš celovit inventar, ki ponuja vse glavne znamke orožja in obsežno izbiro sorodnih izdelkov.

To, kar nas zares loči, je naša neomajna zavezanost zagotavljanju izjemne storitve strankam in tehničnemu znanju. Naša ekipa sestavljajo strastni ljubitelji streljanja, ki delijo globoko ljubezen do tega športa. Imamo obsežno tehnično znanje in strokovnost, kar nam omogoča, da se lahko ukvarjamo z vsemi vprašanji ali pomisleki v zvezi z orožjem. Poleg tega je naš center za servis opremljen s širokim naborom naprednih strojev, ki nam omogočajo zagotavljanje vrhunskega servisiranja in popravil.

Pri Rojal Armory je streljanje več kot le hobi - je način življenja. Razumemo vznesenost in veselje, ki izhajata iz natančnega zadetka tarče. Skupna strast naše ekipe do streljanja zagotavlja, da pristopamo k vsakemu stiku s strankami z iskrenim navdušenjem, ustvarjamo okolje, kjer se lahko sopotniki navdušenci počutijo kot doma. Ne glede na to, ali ste izkušen strelec ali šele začetnik, smo tu, da vas vodimo in podpiramo na vaši poti.

Ko izberete Rojal Armory, dobite dostop do obsežnega nabora izdelkov, vključno z orožjem, pištolami, puškami, strelivom, optiko, dodatki in še več. Naše zavezanosti k ponudbi vseh glavnih znamk zagotavlja, da boste lahko našli popolno orožje, ki ustreza vašim preferencam in stilu streljanja. Z obsežno izbiro, strokovnim osebjem in personalizirano storitvijo se trudimo, da bo vaša izkušnja z nami nepozabna.

Trdno verjamemo, da je odgovorno lastništvo orožja neločljivo povezano s varnostjo in izobraževanjem. Pri Rojal Armory se osredotočamo na zagotavljanje virov in informacij za spodbujanje varnega ravnanja, shranjevanja in uporabe orožja. Naš cilj je, da svoje stranke opremimo s potrebnim znanjem, da lahko streljajo odgovorno in s samozavestjo.

Pridružite se nam pri Rojal Armory, kjer se preteklost strokovnosti, strast do streljanja in izjemna ponudba izdelkov stikajo. Doživite razliko zaupanja vrednega vodilnega podjetja v panogi, ki ne ponuja samo najširšega nabora orožja, temveč tudi izjemno storitev in podporo. Odkrijte skupnost strelcev, ki deli vašo strast, in pustite, da postanemo vaš zanesljiv partner na vaši strelski poti.

Avbar Tomo, Ustanovitelj