Veleprodaja

Vaš veleprodajni partner!

Od leta 1995, Rojal Armory

si je od leta 1995 uveljavila kot ugledno orožarsko podjetje, ki ponuja zračne puške, strelna orožja, izdelke za samoobrambo, daljnoglede, palice, električne naprave za osebno varnost, strelivo, nože, opremo za lov, pripomočke za ponovno polnjenje, športno strelsko opremo, taktična oblačila, pištole na zračni pogon in še več. S trdno tradicijo in desetletji izkušenj je Rojal Armory prva izbira podjetij, ki iščejo zanesljivega partnerja za veleprodajo. Njihova konkurenčna cena, zaveza kakovosti in lastna delavnica za popravilo jamstvenih izdelkov jih postavljajo na posebno mesto v panogi.

Zgodovina Izkušenj

Z bogato tradicijo in obsežnimi izkušnjami Rojal Armory prinaša obilo znanja na mizo. Naša dolgoletna prisotnost v panogi odraža našo zavezanost k izjemnim izdelkom in storitvam. Z izbiro Rojal Armory kot vašega veletrgovskega dobavitelja, boste pridobili dostop do strokovnosti in svetovanja, kar zagotavlja izjemen podporo za vaše podjetje.

Celostna Ponudba Izdelkov

Rojal Armory se ponosi z raznoliko ponudbo orožja in izdelkov za samoobrambo. Od zračnih pušk do strelnega orožja, daljnogledov, obrambnih sprejov, električnih naprav za samoobrambo, streliva, nožev, lovske opreme in še več, njihova obsežna zaloga zadovoljuje različne želje strank. S partnerstvom z Rojal Armory pridobite dostop do širokega nabora visokokakovostnih izdelkov, ki zadovoljujejo potrebe vaših strank.

Konkurenčna Cena

Zavedajoč se pomembnosti konkurenčnih cen, Rojal Armory ponuja ugodne cenovne strukture za maksimiziranje vašega dobička. Naša zavezanost k zagotavljanju konkurenčnih tarif zagotavlja, da lahko ostanete konkurenčni na trgu in hkrati svojim strankam ponudite dostopne in visokokakovostne izdelke za orožje in samoobrambo.

Servisna Delavnica za Popravila

Rojal Armory gre dodaten korak z zagotavljanjem servisne delavnice za popravilo in-house. Dobro opremljena delavnica zagotavlja učinkovito obdelavo garancijskih zahtev in popravil, kar zmanjšuje čas prekinitve in zagotavlja zadovoljstvo strank. Z Rojal Armory kot vašim veletrgovskim dobaviteljem lahko zaupate, da bodo morebitne težave z garancijo hitro obravnavane, kar ohranja trden ogled vašega podjetja na področju poprodajnih storitev.

Zaključek

Rojal Armory, s svojimi izkušnjami, raznoliko ponudbo izdelkov, konkurenčnimi cenami in servisno delavnico za popravilo, je idealen veletrgovski partner za podjetja v panogi orožja. Naša zavezanost kakovosti, tradiciji in zadovoljstvu strank nas postavlja v položaj zaupanja vrednega dobavitelja. Izberite Rojal Armory kot vašega veletrgovskega partnerja in izkoristite našo strokovnost, raznoliko izbiro izdelkov, konkurenčne cene in zanesljive garancijske storitve.

Kako postati veleprodajni kupec

  1. Registrirajte se kot nov uporabnik na naši spletni strani.
  2. Če vas zanimajo izdelki, za katere je potrebno dovoljenje, nam prosim pošljite kopijo dovoljenja trgovca orožja.
  3. Preverili bomo vaš račun in ga aktivirali.

Blagovne znamke, na voljo za veleprodajo

Spodaj lahko najdete vse blagovne znamke, ki jih zastopamo in jih lahko ponudimo po cenah za trgovce. Preverite znova, ker vedno iščemo nove blagovne znamke za ponudbo!

Če katera od blagovnih znamk ni na voljo za veleprodajo, nas ne oklevajte kontaktirati, in preverili bomo, kaj lahko storimo.